Metallic shades…🌟

Ήρθε η ώρα να λάμψεις..!!!

Λαμπερές, μεταλλικές υφές, metallic prints, γυαλιστερά πολύτιμα υφάσματα, κάνουν το δυναμικό τους come back από τις δεκαετίες του ’80 και του ΄90.

Τα είδαμε στους οίκους Dior, Burberry, Donna Karan και Thakoon να πρωταγωνιστούν και σε δεύτερο ρόλο στους Μulberry και Lanvin να συμπληρώνουν εντυπωσιακά looks με γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Αυτό που αξίζει να προσέξουμε είναι είναι ο τρόπος που οι σχεδιαστές χειρίστηκαν τα λαμπερά κομμάτια και τα μετέτρεψαν σε outfits ικανά να φορεθούν όχι μόνο βραδινές ώρες ή σε ειδικές περιστάσεις αλλά και σε πιο casual εμφανίσεις.

Ο Ralph Lauren συνδυάζοντας μια ασημί φούστα με βαμβακερό, καρό πουκάμισο και μια western ζώνη πέτυχε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με μια δόση ανεπισημότητας και η Τory Burch στο ίδιο ύφος, συνδύασε  ένα λαμέ παντελόνι με ένα ριγέ μεταξωτό πουκάμισο.
Αν ένα total μεταλλιζέ look σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να υιοθετήσεις την τάση φορώντας ένα κομμάτι συνδυασμένο με ουδέτερα χρώματα. Δοκίμασε μια ασημί φούστα με ένα λευκό t-shirt  ή μπεζ τοπ, ένα στενό jean με μεταλλικές λεπτομέρειες με ένα μαύρο lingerie top ή μια minimal μπλούζα σε λευκό ή και ένα oversized  πουλόβερ. Σε γενικές γραμμές οι αποχρώσεις του  μπεζ, του ροζ και του γκρι, ταιριάζουν πολύ με το ροζ χρυσό και το ασημί ενώ το λευκό και το μαύρο λειτουργούν ως ουδέτερος καμβάς και μπορούν να συνδυαστούν όμορφα και με το κίτρινο χρυσό που κάνει και μεγαλύτερο contrast.

Θα συναντήσουμε τις μεταλλικές λάμψεις όχι μόνο σε ασημί και χρυσό αλλά και σε χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε, το κόκκινο και τις άπειρες αποχρώσεις τους. Ωστόσο θα χρειαστεί να προσέξουμε αρκετά ώστε το αποτέλεσμα να μην μας οδηγήσεις στην υπερβολή.

Μπορείς να τα βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου με την μορφή αξεσουάρ ή σε λεπτομέρεια ενός κομματιού που θα επιλέξεις, όπως ένα τζιν παντελόνι με μεταλλικά τελειώματα, ή μια φούστα πλισέ, ή ακόμα κι ένα clutch bag για μια πραγματικά λαμπερή εμφάνιση.!!!!

Fashion kisses.. 💋✨🌟

..and stay tuned.. 💖✨🌟💖

 

Leave a comment