Πλεκτά, Πλεκτά, Πλεκτά.!!!

Χειμώνας χωρίς πλεκτά γίνεται; ε δεν γίνεται! Το κρύο γίνεται όλο και πιο τσουχτερό και παρόλο που ο ήλιος μας συντροφεύει ακόμα, το χρειαζόμαστε όσο ποτέ το πουλοβεράκι μας εκείνο το πολύ ζεστό εκείνο… της γιαγιάς.

Και ήρθε η στιγμή που μπορώ να κατανοήσω αυτούς που με το που πιάνουν τα πρώτα κρύα τυλίγονται σαν τα κρεμμύδια γιατί κάπως έτσι είμαι και εγώ αυτή τη χρονιά. Φαίνεται να είμαι τυχερή όμως γιατί φέτος υπάρχει τόση πολυχρωμία και τόσα όμορφα σχέδια να διαλέξεις στα πλεκτά που …τα θέλεις όλα! Επίσης μου αρέσει που μπορώ να βρω πλεκτά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη με κάθετη και οριζόντια πλέξη, ζιβάγκο, ημιζιβάγκο και ότι άλλο βάλει ο νους.

Βλέποντας και την ολοκληρωμένη σειρά από πλεκτά του Cherry Blossom τρίβω τα χέρια μου χαμογελώντας πονηρά και μην ξέροντας τι να πρωτοεπιλέξω!

Πουλοβεράκια σας έρχομαι!!!!!,

Με την αγαπημένη μου ζιπ κιλότ θα φορέσω ένα μπεζ ή ροζ , το “βρώμικο ροζ” (dusty pink), (βλέπε Olivia Palermo),πουλοβεράκι στο κατάλληλο ύψος ώστε να μην είναι ούτε πολύ κοντό και κρυυυώωωωνω αλλά ούτε και μακρύ και χάσω την μεσούλα μου. Τα κολάν και τα εφαρμοστά αλλά και φαρδιά παντελόνια η τζιν, θα τα συνδυάσουμε με μακριά και ασύμμετρα αλλά κομψά και θηλυκά πλεκτά, (βλέπε στο Top blog”Wendy’s Loolbook“). Εσείς προσθέστε και αυτά με  ελαφρώς μεταλιζέ πλέξη που χαρίζει το κάτι παραπάνω στο look σας και είστε έτοιμες για ζεστές και μοδάτες εμφανίσεις.

Το παλτό που θα επιλέξετε σίγουρα θα κάνει την διαφορά στο όλο outfit. Είτε επιλέξετε την ήσυχη ομοιομορφία χρωμάτων όπως όλα μπεζ ή όλα μπορντό, είτε επιλέξετε τις παιχνιδιάρικες αντιθέσεις, το μόνο που μένει είναι να φορέσετε τις ψηλές σας μπότες και να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την καλύτερη διάθεση μαζί σας λίγο πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας.

Η εσωτερική μας ευτυχία και ευεξία όμως θα κάνουν τα χρώματα φωτεινά και ζεστά.

Αυτά τα χρώματα θα βγουν και θα δώσουν όμορφες αποχρώσεις…αυτές τις ψυχής μας…

…Μόνο με τα ρούχα του Cherry Blossom όμως ε; !!!!!!!23a9a-96a005a0-0adc-0133-45a5-0a2ca390b447

Δείτε τα όλα παρακάτω αλλά και από κοντά στα καταστήματά μας!

dsc012861dsc01288dsc01289dsc01284dsc01293dsc01292dsc01282dsc01291dsc01283dsc01279dsc012801dsc01298dsc01294dsc01296

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s