Μπουφανάκιαααα… ήρθαν για να μας ζεστάνουν και τα αγαπάμεεεε!!

Η εταιρεία Cherry Blossom συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία Splendid και έχει αναλάβει την αποκλειστική προμήθεια μπουφάν στα καταστήματά της.

…Και φυσικά υπάρχει σοβαρός λόγος που δημιουργήθηκε αυτή τη συνεργασία …

Όταν στόχος μας  είναι η υψηλή ποιότητα ρούχων και υφασμάτων, η συλλογή των τελευταίων τάσεων μόδας, και επιλογή μας οι καλύτερες στο είδος τους εταιρείες, δεν θα μπορούσε να λείψει η εταιρεία Splendid με τα πανέμορφα πανωφόρια σε πολλά και ιδιαίτερα χρώματα καλύπτοντας όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Αυτό που ξεχωρίζει στην καινούρια συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 είναι οι όμορφες αντιθέσεις χρωμάτων μεταξύ υφάσματος και γούνας.Το design, που όπως πάντα σέβεται την γυναικεία γραμμή, μας βοηθάει να προσαρμόσουμε διαφορετικούς τύπους μπουφάν στον σωματότυπό μας με επιτυχία, επιτρέποντάς μας να διατηρούμε το προσωπικό μας στυλ τολμώντας συγχρόνως διαφορετικά σχέδια από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Θέλω να πω, κάποιος που θα θελήσει να φορέσει ένα αδιάβροχο μακρύ μπουφάν αλλά διστάζει γιατί έχει την εντύπωση ότι δεν θα τον κολακεύει, δοκιμάζοντας ένα αντίστοιχο μπουφάν της Splendid όχι απλά θα αλλάξει γνώμη, αλλά θα το λατρέψει! Θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος δηλαδή για ολόκληρο τον χειμώνα μια και θα είναι και ζεστό, και σπορ, και βραδινό και κομψό και άνετο και μοντέρνο και μαλακό, και για τα χιόνια και για την πόλη.

Και ρωτάω…Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος;;; τι;;; τι που δεν το έχουμε εμείς εδώ;

Αααααα τίποτα;! εντάξει με καλύψατε!Image result for emoticons

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s